02/02/2017

Și dacă e adevărat...

  • Articolul 13: Fapta persoanei care indeplineste o functie de conducere intr-un partid, intr-un sindicat sau patronat ori in cadrul unei persoane juridice fara scop patrimonial, de a folosi influenta ori autoritatea sa in scopul obtinerii pentru sine ori pentru altul de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite, se pedepseste cu inchisoare de la unu la 5 ani. (urmeaza sa fie abrogat in intregime).

Un comentariu:

  1. FINIS CORONAT OPUS:
    Dragnea și sluga s-au făcut de râs: au făcut analize juridice pe textul ordonanței, deși nu sunt juriști. În final, un ziarist pe care nu-l cunosc, dar care deja mi-e drag, i-a prezentat textul deciziei CCR cu privire la abuzul în serviciu și a demonstrat că nimic din ce spunea Dragnea despre exigențele acestei decizii nu era prevăzut în text. Dragnea a început să dea din colț în colț. Și apoi a plecat pentru că i-a fost prezentată înregistrarea interviului în care el însuși califica lupta contra corupției drept „bullshit”, deși negase cu tărie că ar fi rostit. Desigur, presa a montat greșit cuvintele, zice vechilul, disperat să plece pentru că l-ar aștepta un ambasador. Au fuigit până la urmă amândoi, îngroziți.
    Un asemenea exercițiu de mistificare a realității rar am mai întâlnit, și mă ocup demult de politică. Dar mă bucur că presa exterioară Antenelor și Ghiță TV și-a găsit vocea și curajul. Rodica Culcer

    RăspundețiȘtergere