03/02/2017

România, scoasă la amanet

Romania urmeaza sa se transforme intr-o tara a jafului legalizat, in care primarii, sefii de consilii judetene si ministri nu mai risca mai nimic pentru deciziile adoptate. Dragnea si PSD amaneteaza viitorul tarii, chiar daca gestul lor ne condamna la subdezvoltare si saracie garantata. 

Toate aceste prevederi se regasesc intr-o Ordonanta de Urgenta (OUG 9/2017), ingropate intre alte zeci de articole care se refera la cu totul alte chestiuni. Adoptata tot fara dezbateri, fara explicatii, cat mai low-profile. Pentru a naviga mai usor prin hatisul ordonantei, mergeti direct la  articolul 7, alineatul 3. Acolo gasiti in doua randuri tot dezastrul descris mai sus, suspendarea restrictiilor la cheltuieli bugetare pana la 1 ianuarie 2018. E o metoda rafinata in timp de guverne si Parlamente succesive: ascunderea ororilor legislative intr-o mare de prevederi benigne.Ordonanta a fost semnata de premierul Sorin Grindeanu, de vicepremierul Sevil Shhaideh si de mai multi ministri din cabinet. 

Aceasta ordonanta trebuie si ea atacata si abrogata inainte sa sa ne trezim cu totii datori vanduti pe un deceniu de azi inainte. 


http://www.hotnews.ro/stiri-opinii-21581254-ultima-piesa-din-puzzle-romania-scoasa-amanet-ordonanta-prin-care-primarii-sefii-consilii-judetene-ministrii-voie-cheltuiasca-praduiasca-banii-care-inca-nu-buget.htm

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu