06/02/2017

Marea întrebare

Eu să fiu parlamentar al majorității PSD/ALDE m-aș simți jignit de faptul că imediat după alegeri guvernul pe care tocmai l-am învestit recurge la legiferare prin ordonanță de urgență. De ce se teme să trimită proiecte de lege în camerele prezidate de liderii celor două partide cu o majoritate confortabilă?

Petru Clej

Un comentariu:

  1. 75% dintre timișorenii care au protestat, în ultima săptămână, în Piața Victoriei, au până în 35 de ani, iar 90% dintre aceștia au studii superioare. Cel puțin asta reiese dintr-un studiu realizat de o companie din Timișoara.

    Potrivit aceluiași studiu, 20% dintre manifestanții din Timișoara care solicită demisia Guvernului nu au fost la vot, o treime au un copil sau mai mulți, iar 70% sunt angajați într-o companie privată, o treime fiind pe poziții de coordonare/management.

    Se pare că o treime dintre protestatari au venit zilnic în Piața Victoriei pentru a-și arăta nemulțumirea față de ordonanța privind modificarea Codurilor Penale, iar 90% dintre aceștia se informează de pe Facebook.

    Potrivit studiului, 97% dintre manifestanții din Timișoara vor continua să meargă la proteste, dintre care jumătate până ce se restructurează clasa politică, iar restul se mulțumesc cu abrogări, anulări, demisii și referendum.http://www.banatulmeu.ro/

    RăspundețiȘtergere