09/02/2017

Poporul... executat

Poporul român este NECONSTITUȚIONAL. Trebuie desființat prin ordonanță de urgență!

Poporul român este NECONSTITUȚIONAL. Trebuie desființat prin ordonanță de urgență!
Nu impozitați poporul român. Nu valorează nimic, are valoare zero, politica îl consideră prost, cerșetor și, chiar mai rău, inexistent. Ca atare ridicați impozitele de pe el. Ce să iei de pe ce nu e?!
PSD, la putere în Parlament, Guvern, în tot ce nu mai mișcă-n țara asta, consideră că nu face doi bani și ca atare nu trebuie băgat în seamă. Stă în stradă? Să stea în …da mă-sii dacă n-are altceva mai bun de făcut. Tot ce a cerut poporul are valoare de imbecilitate, ca atare se respinge.
Altă întrebare, altă întrebare, întrebați numai prostii, popor sărac, nemâncat și cretin.
Ai cerut, tu, blegule din Piață, respingerea ordonanței de albit hoții politici? Se respinge respingerea cerută. Cine o respinge? Toți. Dar Curtea Constituțională ce zice? Zice la fel. Se respinge cererea de respingere. De ce? De-aia! O băgăm la loc, curând, planul trimestrial de legalizat miliardari politici va fi îndeplinit și depășit. Ce nu s-a putut într-o lună se va putea în trei.
Poporul, mai numeros decât cel care a cerut plecarea lui Ceaușescu, a cerut plecarea lui Dragnea și a guvernului lui. A cerut să nu mai fim conduși de indivizi condamnați pentru corupție, pentru șmecherirea țării. Se respinge. E o cerere neconstituțională, nedemocratică și imperialistă.
Cineva cere voie să respire liber în Piața Publică? Se respinge. E finanțat de Soros, de forțele străine. Aducem noi forțele sănătoase să facă ordine!
Ce a spus Iohannis legat de interzicerea hoților de a fi la cârma României, e neconstituțional fiindcă neamțul a furat, la rându-i, din meditații și, ca atare, e el însuși neconstituțional. Păi de 27 de ani suntem conduși de hoți și, învățându-ne cu asta, considerăm constituțional să fim jefuiți la drumul mare și la drumul mic. Constituțional a devenit tot ce e neconstituțional și invers.
Cine trebuie să demisioneze? Cum cine? Întrebare imbecilă! Poporul trebuie să demisioneze din funcția de popor. Dacă n-o face singur, cum au făcut deja vreo cinci milioane de inși care-s prin lume, să fie dat afară. Încheiat! Executarea!

10 comentarii:

  1. CURTEA CONSTITUȚIONALĂ nu este decât o oarecare... OGRADĂ !
    Ar fi avut destule și temeinice motive să admită sesizarea Avocatului Poporului (și aceasta doar în urma presiunii publice!), asupra Ordonanței 13, dar se dovedește a fi, din nou, doar o adunătură de oportuniști dezgustători !
    În loc de o supremă CURTE, se dovedește a fi numai o... OGRADĂ !
    Prin care "ciugulesc" doar niște "orătănii" în robă și care "piuie" numai cum le place arucătorilor de "boabe"...
    Să n-o mai băgăm nici pe ea în seamă, pentru că nu am mai avea de ce, și să ne continuăm protestele de până acum !
    Numai așa vor ceda nemernicii !
    Întreaga lume este acum de partea noastră, chiar dacă "Ei" nu ne bagă în seamă !
    VOM ÎNVINGE !
    Fiți siguri ! Doru Braia, Facebook

    RăspundețiȘtergere
  2. CURTEA CONSTITUȚIONALĂ nu este decât o oarecare... OGRADĂ !
    Ar fi avut destule și temeinice motive să admită sesizarea Avocatului Poporului (și aceasta doar în urma presiunii publice!), asupra Ordonanței 13, dar se dovedește a fi, din nou, doar o adunătură de oportuniști dezgustători !
    În loc de o supremă CURTE, se dovedește a fi numai o... OGRADĂ !
    Prin care "ciugulesc" doar niște "orătănii" în robă și care "piuie" numai cum le place arucătorilor de "boabe"...
    Să n-o mai băgăm nici pe ea în seamă, pentru că nu am mai avea de ce, și să ne continuăm protestele de până acum !
    Numai așa vor ceda nemernicii !
    Întreaga lume este acum de partea noastră, chiar dacă "Ei" nu ne bagă în seamă !
    VOM ÎNVINGE !
    Fiți siguri !

    RăspundețiȘtergere
  3. În 27 de ani nişte politicieni cărora le-ar fi păsat de ţară şi de oameni ar fi putut face din România o Elveţie a Balcanilor, a Estului. Ce au reuşit ei să facă se vede: exod de milioane, sărăcie, jaful organizat al resurselor, educaţie şi sănătate pe ultimul loc în Europa, nimic semnificativ în cultură, lipsa infrastructurii şi turism chinuit, agricultură ineficientă şi sărăcirea ţăranilor, dezindustrializare, compromiterea valorilor etice. Iar acum, în timp ce lumea e în stradă, ei "se râd" în parlament ca nişte şcolari obraznici şi puşi pe miştocăreală. Ăsta-i tiparul, din păcate. Vasile Baghiu

    RăspundețiȘtergere
  4. ,,Uite rezultatul anilor de şcoală proastă, de şcoală pe hârtie, de şcoală politizată, de şcoală în inerție: o mână de şmecheri - băieți de băieți şi tăntici-țățici chiar cred că pot sta deasupra tuturor, cu obrăznicia omului care s-a ajuns "învârtindu-se" fără să ştie niciodată cât nu ştie şi ce nu stie.
    Suntem iar ca-n "Moromeții" unde prostul satului s-a văzut peste noapte şeful tuturor, la colectivizare - după ce oamenii şi-au pierdut pământurile şi vitele, după ce au fost destituiți de mândria muncii lor.
    Aşa m-am simțit şi eu după ani de facultate lipiți în biblioteci şi afundați în mormane de bibliografie citită noaptea, cu ochi mijiți şi inimă deschisă - când am văzut în jur generații întregi luându-şi diplomele cu referate de pe net sau doctoratele cu colaje din texte la prima căutare pe google.
    M-am simțit furată de valoarea şcolii pe care am făcut-o după ce am văzut că se iau examene învățând pe de rost chestionare completate vândute de secretare, dupa ce am văzut câte fete cu diplome vin să se angajeze fără să ştie să lege două idei.
    Aşa suntem şi azi furați, destituiți de mândria eforturilor noastre, de o mână de prostăvani şmecheri care n-au înțeles niciodată că lumea se întinde şi dincolo de buzunarele lor.
    Nu e vorba doar de un partid sau altul. Ci de aroganța prostiei şi a hoției ridicată la rang universitar.
    Ce vedem acum în țară e grotescul rezultat al unei şcoli dezbrăcate de onoarea ei şi câteva sute de mii de inimi care s-au trezit buimace, după ani de tăvăleală şi amorțire.“ Oana Marin

    RăspundețiȘtergere
  5. Ziarist japonez: “Am venit pe banii mei la București după ce am văzut luminile și imnul de duminică!”

    RăspundețiȘtergere
  6. Iohannis a avut dreptate. Ministrul de Interne si-a schimbat declaratiile referitoare la informarile SRI privind protestele din Piata Victoriei

    RăspundețiȘtergere
  7. Dragnea: O să vedem cine a semnat motivarea deciziei de condamnare a mea
    Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat că, împreună cu avocata sa, se va interesa cine a semnat motivarea deciziei de condamnare a sa la doi ani de închisoare cu suspendare în dosarul ”Referendumul”, adăugând că el a depus contestaţie la această decizie. Digi 24

    RăspundețiȘtergere
  8. Nulitatea unei demisii anunțate
    Românii nu stau de zece zile în Piața Victoriei din București și în multe orașe din țară pentru ca ministrul justiției Florin Iordache să fie înlocuit cu Ana Birchall. Oare în cei 530.000 de membri ai Partidului Social Democrat nu pot fi identificați oameni curați, competenți, nepătați, astfel încât lista celor chemați la DNA și condamnați pentru furt și înșelăciune să nu mai coincidă în mare parte cu cea a miniștrilor, parlamentarilor, secretarilor și subsecretarilor de stat?! Nu sunt în PSD membri cinstiți, care nu se simt reprezentați de președintele de onoare Ion Iliescu, autorul mineriadei din iunie 1990, de președintele Liviu Dragnea, condamnat la doi ani închisoare cu suspendare și de atâția alți politicieni aflați în, sau în drum spre, pușcărie? Ca să supraviețuiască, PSD-ul trebuie să se reevalueze, să se restarteze, condamnând și executând politic toți acei membri care l-au situat de 27 de ani împotriva poporului român. Înainte de a fi o problemă politică, este o problemă morală. Nu numai a PSD-ului. Pentru întreaga clasă politică. Și pentru ALDE. Și pentru PNL și PMP. Petre Roman și Traian Băsescu merg la pachet cu Ion Iliescu, complici la reprimările din 1990. Din punct de vedere moral, opoziția nu poate fi considerată ”în opoziție.” Adevărata opoziție se află în afara Parlamentului. Deocamdată.
    ”Puterea, spune Berdiaev, nu are menirea de a transforma lumea într-un paradis, dar are obligația să o împiedice să devină un iad.”
    A zecea zi împotriva iadului. Marilena Rotaru, Facebook

    RăspundețiȘtergere
  9. Sorin Grindeanu a trişat şi ne-a păcălit pe toţi

    Citeste mai mult: adev.ro/ol46w4

    RăspundețiȘtergere
  10. Să ne întoarcem însă la cele două ordonanţe. Ambele au ajuns la Parlament şi, chiar dacă ordonanţa 13 a fost abrogată de către Guvern, tot ambele urmează să fie, printr-o lege, fie aprobate, fie modificate, fie respinse . În cel mai rău scenariu posibil, Parlamentul poate face aşa: să ignore ordonanţa 13 şi să respingă ordonanţa 14. În acest caz, ordonanţa 13 intră automat în vigoare, chiar dacă guvernul a abrogat-o. Singura fereastră, foarte îngustă, în care se mai poate acţiona este atacarea la CCR a legii de respingere a ordonanţei 14. Provocarea majoră, pentru jurişti, va fi aceea de a face în aşa fel încât, odată cu legea de respingere a ordonanţei 14, să aducă la judecata Curţii şi ordonanţa 13. Pentru că, dacă ne vom afla în acea situaţie, va fi iminentă intrarea în vigoare a ordonanţei 13. Dar are Parlamentul temeiuri să respingă ordonanţa 14? Da, are. Iar aceste temeiuri i le-a oferit chiar guvernul Grindeanu, prin modul în care a ales să abroge ordonanţa 13. Iată explicaţia. În ordonanţa 13, erau două categorii de prevederi. O categorie de prevederi erau legitime, necesare, căci puneau în acord legile penale cu decizii ale Curţii Constituţionale. O altă categorie de prevederi erau ideile din capul lui Florin Iordache: mutilarea legilor penale. Dacă ar fi fost un om onest şi de bună credinţă, Sorin Grindeanu putea să abroge parţial ordonanţa 13: să păstreze acele prevederi necesare şi să elimine prostiile emanate din capul lui Florin Iordache sau din alte capete de partid. În loc să facă asta, premierul a adoptat ordonanţa 14 în felul următor: a dezincriminat în totalitate ordonanţa 13 şi a repus în vigoare acele prevederi neconstituţionale pe care le repara, în mod legitim şi necesar, ordonanţa 13. Premierul a justificat prin faptul că, aşa cum i-a cerut strada, nu a făcut decât să se revină la starea de fapt anterioară emiterii ordonanţei 13. Dar nimeni nu i-a cerut aşa ceva! Toată lumea a cerut renunţarea la prevederile ticăloase promovate de Florin Iordache. În aceste condiţii, nimeni nu mă poate convinge că Sorin Grindeanu nu a fost complice la toată manevra. Aşa stând lucrurile, putem spune că Guvernul a trimis la Parlament o ordonanţă în care a plantat, în mod deliberat, elemente de neconstituţionalitate, astfel încât parlamentarii să aibă temei pentru a respinge ordonanţa 14. Deja senatorul Şerban Nicolae devoalează planul şi a început să vorbească despre asta: că abrogarea ordonanţei 13 a fost o soluţie legislativă greşită şi că o să vedem noi la Parlament cât de bună e ordonanţa 14. Problema ordonanţei 13 nu s-a încheiat aşadar nici cu abrogarea ei, nici cu demisia lui Florin Iordache. Ea doar s-a mutat cinci kilometri mai încolo, de la Guvern la Parlament. Liviu Avram

    Citeste mai mult: adev.ro/ol46w4

    RăspundețiȘtergere