16/12/2012

Stella Anghel - Blitz of Ideas.


     In ultima vreme, nu știu sa prind aerul dintre pomi, dar am răbdare sa le ascult suierul; nu stiu sa mai deschid radioul cand stolurile de frunze ruginii inca mai haladuiesc in tot orasul, ajutandu-ma sa le colind nuantele.
     Nu stiu sa intreb ''Ce vrea sa spuna tipa?'', dar sunt in stare sa pun probleme de genul ''Care este intentia autorului'', ''Asteapta,Interactioneaza, si atunci... brightest truth, purest trust in Universe of your soul, a smile a whispered flower a dream, a faithful feeling, an active energy, the right to happiness...
     Nu stiu sa fi calatorit in Atlantida, dar uneori ma trezesc urmasa popoarelor de acolo, in dorul meu dupa meleaguri construite dupa principiile drumului spre adevarul revelat.
     Ce frumos ar fi un blitz p
este o mare de valuri inundate monocolor!
     Nu stiu sa fi zdrobit vreodata o gramada de pietre, dar ma atrage sunetul atingerii lor cu fruntea mea vulnerabila din pricina gesturilor de sabii.
     Nu stiu de ce ne impiedicam mereu de radacinile amintirilor, de stabilitatea cuvintelor, de ritualul zilnic al formalismelor.
     Stiu ca, dupa ce scriu aceste randuri, oglinda privirilor mai are un nou confident, blitz-ul iesit din carapace, la lumina polemica a unui tratat de pace sau a unui castan nelipsit de flori.


     O seara frumoasa!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu