31/03/2021

Capcana

 „M-a abordat o femeie și m-a întrebat dacă cred în Dumnezeu sau în virus. I-am răspuns că eu cred în amândoi și mi-a spus că nu se poate, trebuie să aleg între Dumnezeu sau virus. Cred că această întrebare este simbolul capcanei întinse pentru societatea noastră. Se vrea să facem alegeri false între Dumnezeu și virus, între libertate și sănătate, între sănătate și economie, între români adevărați și străini. Toate aceste alegeri sunt false și toate aceste alegeri false au un singur scop: să ne dezbine și cred că nu trebuie să cădem în această capcană. Nu trebuie să ne lăsăm dezbinați, chiar dacă avem păreri diferite despre care este #calea cea mai bună de a învinge acest virus, această pandemie”.

https://republica.ro/primarul-dominic-fritz-m-a-abordat-o-femeie-si-m-a-intrebat-daca-cred-in-dumnezeu-sau-in-virus

https://republica.ro/ze-razboi-nu-va-dati-voi-seama-idiotilor-acum-doua-zile-a-murit-tata-de-covid-si-voi-protestati-barbat

Loredana Voiculescu

Un comentariu:

  1. Lucian Mindruta

    Nu poti sa pretinzi ca iubesti Romania si sa te lupti pentru ca unii sa se poata desparti de ea, inainte sa le vina sorocul.
    Nu poti sa pretinzi ca esti crestin si sa te lupti cu cei care incearca, cum pot, sa vindece oameni. Iisus nu i-a dat boala leprosului. Din contra: minunea lui a fost ca l-a vindecat.
    Dar mai ales nu poti sa vorbesti despre "dictatura" cand niciunul dintre eroii din mintea ta nu e un democrat.
    Libertatea incepe cand toti avem dreptul la opinie. Trolii tai o combat vulgar si violent pe unde pot si cum pot.
    Si cand niste morti in spitale nu mai conteaza in calculele tale, nu pentru libertate lupti. Ci pentru idealul de a conduce fara sa fii contrazis.
    Abia aia va fi dictatura. Dar va trebui sa treci peste mai multi decat acest om, care iti scrie asta.
    Si nu sunt singur. Nici speriat. Asta sa stii.

    RăspundețiȘtergere