22/04/2020

Cum se vede din elicopter raiul nomenclaturii

Sau...

Un gest suprem de iubire față de oameni
Fiecare cu donii pe care îi merită…

https://republica.ro/fiecare-cu-donii-pe-care-ii-merita-pilda-lui-don-giseppe-si-don-pimen-cum-se-vede-din-elicopter-raiul

3 comentarii:

  1. Augustin Zegrean

    ... propunerile sunt total discriminatorii, încalcă drepturile fundamentale ale omului și le-a recomandat autorilor documentului articolul 26 din Constituția României, în care se vorbește despre viața familială, intimă și privată. "Este inadmisibil să te ducă gândul la așa ceva, darămite să pui în practică“.

    RăspundețiȘtergere
  2. Răzvan Petrescu

    Sînt momente cînd am convingerea că tot ce se-ntîmplă e ireal.

    Aş scrie însă cîteva rînduri despre diaspora pe nedrept tot mai detestată de cei mai mulţi dintre noi, cei care-am rămas pe loc ca să mîncăm salam cu soia boabe. Oamenii de peste graniţe se-ntorc ca să moară acasă.Nimic nu poate fi mai impresionant. Şi-i omoară şi pe cei apropiaţi, deoarece apropiaţii, mai ales copiii, rămîn fără scop dacă rămîn fără părinţi.

    Interviu cu Cristian Teodorescu

    https://www.catavencii.ro/razvan-petrescu-ca-dovada-ca-ne-o-coc-de-mult-timp-s-a-descoperit-un-schelet-de-coronavirus-intr-o-piramida-egipteana/

    RăspundețiȘtergere
  3. Liviu Antonesei

    Felurite chipuri de prelați

    Acum vreo zece zile, Daniel Ciobotea semna cu Pînză de Corabie un acord care, dacă nu ar fi fosr modificat – deși și a doua versiune a permis sumendenie de breșe de siguranță a sănătății publice -, care ar fi pus în primejdie sănătatea și viața a sute de mii, poate milioane de credicioși din confesiunea pe care o păstorește.

    Acum o săptămînă, in preot italian de 75 de ani, bolnav în stare gravă, a oferit vemtilatorul pulmonar la care era conectat unui blonav mai tîmăr. Preotul a murit.

    Acum trei zile, Pimen, în vîrstă de 90 de ani, după ce a sunat la spitalul din Suceava, fiind afectat de coronavirus, a fost cărat cu un elicopter la spitalul Balș din București și este în stare bună.

    Azi, am citit anunțul că Papa Francism, al cprui al doilea prenume este Jorge/ Ghoerghe, a donat spitalului din Suceava cinci ventilatoare pulmonare și o cantitate îndewtulătoare de combinezoane și măști de protecție. Tot azi, Papa Francisc a făcut donații similare unor sptale din Otalia și Spania...

    Ce comentarii să mai fac?!

    RăspundețiȘtergere