02/08/2017

Pe cai mari

Pentru că lăcomia de bani nu are opreliști...

Se lucrează din greu

Se reîntorc pe cai mari. În afară de cei indezirabili.  (E. G.)

„Se lucreaza la bani, la privilegii. Deocamdată observ că aceia cu pensii și lefuri supra-dimensionate au intrat in panică și cer în masă pensionarea. Nu îi căinați! se duc la bine, la pensii de mii de euro/lunar, ca în Occident in ultima țara din Europa ca standard de viață. Calculul lor jalnic este că după ce iau pensia pe legea veche, să se angajeze din nou în aceleași structuri, și tot la stat. Ca în Conu Leonida față cu reacțiunea! Pensia pensie, leafa leafă!“ (Stelian Tănase, Cine ne strivește)

4 comentarii:

  1. Se trag unii pe alții, improvizează concursuri care sunt doar concursuri…de imprejurări. La fel ca diplomele fără acoperire pe care le prezintă sau ca doctoratele plagiate/cumpărate. Dacă nu ai rude suspuse poți să-ți faci rost. Te înrudești prin alianță. Mecanismul este vechi și e practicat la scară mare. Este cel al nașilor și finilor aduși la nuntă sau la botezul copiilor. Dar despre acest fenomen determinant în lumea românească, altă dată.

    STELIAN TANASE

    RăspundețiȘtergere
  2. Este absurd să plătești pensii speciale într-o țară în care poți număra pe degete oamenii speciali care ar merita recunoștința statului român. Este profund nociv să creezi arbitrar categorii speciale, clase speciale, profesii speciale. Statul-anacondă a eclozat omul nou cu nevoi speciale: intim legat de stat și de partid, recompensat pentru faptele lui de eroism și de vitejie pe timp de pace, luptându-se ca la Mărășești la cazanul cu fasole, la împărțitul izmenelor, al hectarelor de teren intravilan, al decorațiilor și al funcțiilor.
    Ei sunt de fapt sistemul... Florin Negruțiu

    RăspundețiȘtergere
  3. Ţara era servită, nu furată, cum este azi. Comparaţi ! Mai există onoare ? Dar patriotism ? Dar simţul datoriei şi servirea binelui public ? Stelian Tănase

    RăspundețiȘtergere
  4. „Adevaruri nerecunoscute oficial

    Comunismul nu a disparut niciodata din Romania, el s-a privatizat“


    RăspundețiȘtergere