30/08/2017

Dincolo de bine sau de rău

„Toate tipurile de comic defileaza somptuos dinaintea unei populatii care penduleaza intre stupoare, deruta, speranta contrafacuta, bascalie, lehamite. Comic de situatie? Avem! Comic de caracter? Este! Comic de moravuri? Ba bine ca nu! Comic de limbaj? Pai cum altfel? Am putea vorbi si de un comic al numelor, dar nu vrem sa fim acuzati de ”atac la persoana”. Desi ”persoanele” sus-puse nu se sfiesc sa atace din toate pozitiile… Te uiti la felul in care s-a constituit noul guvern si ai ”un lung prilej de vorbe si de ipoteze”.

Andrei Pleșu

Un comentariu:

  1. M-am saturat de derbedei si de toape! M-am saturat sa vad amanetat destinul Romaniei in beneficiul unor mediocritati smechere. M-am saturat de prosti tantosi! Si cred ca spunand asta ma comport patriotic si trezitor.
    Cine prefera lautarismul ghiftuit, nationalismul de fatada, fenta golaneasca, mizind simultan si pe prostia romanilor si pe prostia strainilor nu ne vrea binele, ci ne condamna la o oarba obedienta. Guvernantii vor complicitatea noastra la mizeria lor morala si la aranjamentele lor lucrative. Cui ii place asta are ce merita.

    Andrei Plesu

    RăspundețiȘtergere