08/07/2017

România furată

România rămâne aşa cum o ştiu – săracă, jegoasă, furată, dispreţuită şi jefuită de toţi.

Dacă rămâne Parlamentul, România trăiește.

Au împânzit ţara la vârf, furându-ne spiritul, au făcut un rău fără precedent. Aici e marea dramă, că aceşti neciopliţi se justifică prin titluri furate. Asta năruie spiritual şi moral o societate.

3 comentarii:

  1. Ofensivă fiscală! Te poţi baza pe el să declare cinstit cât câştigă? Sigur că nu, e sămânţă rea! Nu poţi verifica, însă, nici cât vinde, că ar trebui pus câte un agent fiscal după fiecare mămăiţă evazionistă, aşa că stabileşti din oficiu, în birourile din Bucureşti, cam cât se produce şi se câştigă la fiecare cultură şi reţii un impozit fix pe un venit prezumat, chiar dacă nu are legătură cu realitatea. Dacă nici asta nu-i scoate din piaţă pe micii infractori cu sapă, pregăteşti impozite mai mari şi pe proprietate şi îi forţezi să vândă pămîntul. Dar nu-i mai laşi să facă de capul lor nici vânzarea. Îi obligi cu o lege să consulte toţi vecinii şi să dea înainte statului dreptul de a cumpăra, că, doamne fereşte, vin străinii aceia fără scrupule din UE, ne cumpără ţara şi se alege iar praful de agricultură.

    OANA OSMAN

    RăspundețiȘtergere
  2. Daniel Funeriu scrie pe blogul personal că în spatele statisticilor despre Bacalaureat se află „bani, foarte multi bani, trafic de influenta politica, mediocritate, minciuna, furt, complicitatea elitelor (de fapt absenta lor), bataie de joc la adresa parintilor, smecherie, distrugerea cu metoda si sistem, pe termen lung, a tot ceea ce inseamna reperele valorice pe care orice societate se bazeaza”.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce urmează? Contraatacul. În pofida faptului că urmează vacanța. Se va lucra în draci. Astfel încât, spun aceleași surse, din septembrie începe măcelul. (...) Sursele noastre vorbesc despre un prejudiciu care bate lejer spre un miliard de euro! (Comisarul)

    RăspundețiȘtergere