19/06/2018

Vremea haosului

... sau mișelia unei tocmeli. O tocmeală cu țara. 

Laurentiu Ciocazanu 

Vine vremea pumnului. A clanurilor. Și fărădelegii. A femeilor violate, ce vor trebui să stea față în față cu violatorii. A criminalului dovedibil într-un an, altfel e nevinovat. A hoțului politic. Și a celui ce te face la buzunar ori îți sparge casa. A patronului cu pile la partid, care-ți sugerează ”politicos” să-i dai taxă de protecție, de nu-i vinzi afacerea. A funcționarului pus pe șpagă, liber acum să te calce în picioare dacă nu-i palmezi comisionul menit să te scapă de amendă. A polițistului pregătit să te vămuiască pentru orice. Și-a oricărui infractor de altă origine invitat să se stabilească în România de legislația pro-interlopi. E vremea haosului și a întunericului. A sângelui pe pereți. Mulțumim, popor iubit! Primești exact ce ai cerut.

13 comentarii:

  1. Laurentiu Ciocazanu

    Pohta ce-au pohtit parlamentarii roșii! S-au salvat. Cu voia populimii de sub ei, incapabilă să înțeleagă că e de milioane de ori preferabil un abuz al procurorului față de baron decât abuzul incalculabil al baronimii față de un popor întreg. Iar acum, ce? Urmează să numere iar ouăle țăranilor din gospodării pentru a face rost de bani de pensii și salarii. Și vor îndatora țara de-i vor îngropa definitiv pe urmașii celor ce nu fac parte din gloata penală transpartinică. Nu există altă cale, pentru o țară condusă de hoți&violatori&criminali. E calea iobăgimi moderne. În mod normal, această Românie nu mai are ce căuta în UE. Și nici în NATO. Locul ei e în URSS. Ia-o, țarule Vladimir! Ți-au pus-o pe tavă. Să-ți ceară ție mâncare și locuri de muncă votanții lui alde Vosganian, dacă Occidentul nu le-a plăcut.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ieri (ora 22.00) au votat ca România să fie raiul infractorilor. Noaptea ca hoții

    RăspundețiȘtergere
  3. Cristi Danileț

    Deci eu, omul legii, condamn o persoană şi publicul cu drept de vot se duce şi o votează să ajungă în fruntea ţării unde ăla să-mi facă mie legi. Aici am ajuns în România din cauza lipsei de civism, de moralitate și de cunoştinţe minime despre cum trebuie să funcţioneze un stat.

    RăspundețiȘtergere
  4. Oana Pellea

    Ce destin, să-ţi moară Ţara când împlineşte 100 de ani... De neiubire moare ţara asta, de nepăsare. Neiubire este să asişti pasiv la moartea ţării tale!

    RăspundețiȘtergere

  5. Vlad Mixich
    1 oră
    Bunicului meu, deportat si jefuit de comunisti, nu i-a cerut inca niciun politician iertare.
    Prietenului meu profesor, emigrat din umilința unui salariu mizer, nu i-a cerut inca niciun politician iertare.
    Ramonei si lui Cristi, pacienti romani cu taxele la zi dar lasati fara medicamente si tratament, nu le-a cerut inca niciun politician iertare.
    Noua tuturor - oameni care muncim cinstit si cuminte si cu bun simt - nu ne-a cerut inca niciun politician iertare.

    "Îmi cer iertare miilor de români, care unii stau în pușcărie pe un articol neconstituțional, alții sunt târăți în tribunale pe baza aceluiași articol sovietic" - Liviu Dragnea.

    RăspundețiȘtergere
  6. Cristian Tudor Popescu crede că cea mai gravă afirmație a lui Liviu Dragnea este cea potrivit căreia nu va proceda potrivit procedurilor parlamentare, pentru că sunt prea multe obiecții la legi. Jurnalistul a comentat pentru Digi24 primele declarații făcute de Liviu Dragnea după condamnare.

    RăspundețiȘtergere
  7. Dan Tăpălagă

    Dacă nu vom reuși să oprim cumva nebunia, dacă președintele Klaus Iohannis nu va găsi o soluție, ne vom trezi mâine în plin coșmar. În lumea nouă promisă de Dragnea, adevărații hoți sunt judecătorii, procurorii, președintele. Oricine susține statul de drept, justiția și valorile democratice devine inamic în viitoarea dictatură a borfașilor, iar furtul și jaful din bani publici sunt ridicate la rang de virtute.

    RăspundețiȘtergere
  8. Comunicatul Înaltei Curți de Casație și Justiție

    ”Potrivit art. 126 alin. 1 din Constituţia României, justiţia se realizează prin Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie şi prin celelalte instanţe judecătoreşti stabilite de lege.

    Prin urmare, respectarea Constituţiei şi a principiului separaţiei puterilor în stat impune ca justiţia să se realizeze numai în sala de judecată şi numai în baza dispoziţiilor constituţionale ale legii.

    Derularea procedurilor judiciare într-un stat de drept presupune faptul că judecătorii sunt singurii în măsură să se pronunţe asupra temeiniciei unei acuzaţii, în baza probelor aflate la dosar, dar şi faptul că orice analiză asupra celor statuate în primă instanţă nu poate fi realizată decât prin intermediul căilor de atac prevăzute de lege.

    De aceea, membrii executivului sau legislativului nu au căderea să aprecieze în ce măsură o hotărâre judecătorească va fi menţinută sau nu în căile de atac şi nici nu au competenţa legală de a constata că aplicarea legii este sub influenţa arbitrariului, toate aceste competenţe aparţinând instanţelor de control judiciar sau Inspecţiei Judiciare, atunci când există indicii că s-ar fi săvârşit o abatere disciplinară.


    Înalta Curte a apreciat întotdeauna libertatea de exprimare dar reaminteşte că, potrivit jurisprudenţei CEDO, libertatea de exprimare nu are caracter absolut nici măcar atunci când este vorba de justiţie.

    De aceea, a susţine că Înalta Curte a încălcat deciziile Curţii Constituţionale înainte de a cunoaşte conţinutul şi raţionamentul logico-juridic al hotărârii nu poate sluji în nici un fel la corecta informare a publicului şi este de natură a arunca îndoiala şi neîncrederea asupra actului de justiţie.

    Apreciem îndemnul la cumpătare, dar ne îndoim de sinceritatea unui astfel de demers atunci când el este dublat de afirmaţii potrivit cărora este evident că hotărârile au fost politizate sau reprezintă un răspuns vindicativ la presiunea străzii.

    Cumpătarea, atunci când este vorba de hotărâri judecătoreşti, presupune cunoaşterea aprofundată a procedurilor judiciare, dar, mai ales, a motivării hotărârii judecătoreşti în discuţie.”

    RăspundețiȘtergere
  9. Roxana Iordache

    Ieri aveam încă rezerve privind scoaterea în afara legii a PSD. Azi, prin solidarizarea unanimă cu infractorul recidivist Dragnea, s-a situat singur în nelegiuire și soluția e să fie dizolvat ca grupare infracțională organizată.

    Și gata, toleranță zero față de cei solidari cu infractorii și apologeți ai infracțiunii! Constituie o amenințare la adresa vieții și a sănătății oamenilor cinstiți, sunt cei mai vinovați de starea de fapt a României, prin pasivitatea de turmă inertă.

    RăspundețiȘtergere
  10. Marilena Rotaru

    Solidarizarea de 28 de ani cu președintele de onoare Ion Iliescu, trimis în judecată pentru crime împotriva umanității, și actuala solidarizare cu președintele executiv Liviu Dragnea, condamnat penal, situează PSD-ul în afara legii

    RăspundețiȘtergere
  11. Liviana Rotaru

    Ceva e gresit in tara asta... in Casa Poporului, poporul nu are loc. E tinut ca ruda saraca la poarta si se uita peste gard cum politicienii isi dau legi pentru binele propriu.
    Pai nu stateam eu bine in vacanta, pe plaja?! Stateam, da' uite ca a trebuit sa vin acasa, sa ies din casa, sa imi consum timpul stand cu ochii pe Monitorul Oficial. In loc sa stau la plaja relaxata, stau pe strada, stresata. In loc sa tip de bucurie, tip de nervi. In loc sa imi fie bine, imi e frica si rusine. In loc sa imi vad de viata mea, vad de viata lor, sa nu stalceasca si mai rau legile strambe care ii scapa de pedepse.
    Ceva e gresit in tara asta in care infractorii stau in Casa Poporului si poporul sta in strada. #rezist

    RăspundețiȘtergere
  12. Anca Cernea

    Nu parlamentarii, care NU reprezintă poporul, ar trebui să voteze moţiunea de cenzură! Pentru că au ajuns acolo unde sunt, prin fraudă, minciună şi dezinformare!!!
    Prin aceasta şi-au pierdut orice acreditare!
    Poporul este acela, a cărui voce ar trebui să se audă astăzi în Parlament!
    Locul poporului astăzi este ÎN clădirea Parlamentului, nu afară!

    RăspundețiȘtergere
  13. Adriana Stoicescu

    Pe noi nu ne va ucide corupția.
    Nu va apuca.
    Vom fi striviți de ipocrizie, suficiență și aroganță.
    Iar pe unii îi va ucide prostia.

    RăspundețiȘtergere